Akat: Bağlar'da Parke Taşı Döşenmemiş Sokak Kalmayacak

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Alipınar ve Yunus Emre mahallelerinde yapımı süren yol onarım ve parke taşı yenilenmesi çalışmalarını denetledi.

Akat: Bağlar'da Parke Taşı Döşenmemiş Sokak Kalmayacak

 

'ın Bağlar İlçe Belediyesi'nin stratejik planlaması çerçevesinde Eski Bağlar mahallelerinde yapımı tasarlanan yol onarım ve parke taşların yenilenmesi çalışmaları Alipınar ve Yunus Emre mahallelerinde sürüyor.



Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çalışmaları denetledi. Ana yollarda ve ara sokaklarda parke taşları yenilenmesi çalışmaları hızla sürerken Akat, çalışma hakkında sorumlulardan bilgi aldı.

Çalışmaları denetleyen Akat ve beraberindekiler mahallelerde ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerini dinleyen Akat, çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirerek taleplerini dinledi.

'Parke Taşı Döşenmemiş Tek Bir Sokağımız Kalmayacak'

Çalışmalar hakkında bilgi veren Akat, yaklaşık 7 aydır göreve başladıklarını belirterek, yaptıkları stratejik planlama kapsamında hizmetlerini hızlandırdıklarını söyledi. Fen ve park bahçe alanlarında bütün projelerin bitme aşamasına geldiğini aktaran Akat, alt yapı sorunların bitimiyle bu projelerin tek tek uygulanacağını söyledi. Eski Bağlarda yol onarım ve parke taşların yenilenmesi çalışmasının Alipınar ve Yunus Emre mahallerinde başladığına dikkat çeken Akat,"Bu planlama kapsamında en kısa zamanda diğer mahallelerimizde de çalışmaya başlayacağız. Hiçbir mahallemizde, sokağımızda eski bir parke taşı kalmayacak. Parke taşı döşenmemiş tek bir sokağımız kalmayacak" dedi.

Eski Bağlar'a 192 Bin Metre Kare Parke Taşı Döşenecek

Yol çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Yılmaz Abiş, stratejik planlama kapsamında alınan kararları uygulamaya koyduklarını belirterek, Eski Bağlarda bulunan mahalleler de 192 bin metre kare parke taşının döşeneceğini söyledi. Yunus Emre ve Alipar mahallelerinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Abiş, Körhat,  Halit, Şeyh Şamil, , Kaynartepe,  mahallerinde de en kısa zamanda parke döşeme çalışmasını başlatacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER