Altaç'tan 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Altaç'tan 1 Mayıs Mesajı
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma günü münasebeti yayınladığı mesajında, 1 Mayısın bayram havasında kutlanmasını temenni etti.
1 Mayısın bütün çalışanların emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanın gururla idrak ettikleri anlamlı bir gün olduğunu ifade eden Altaç, emeğin kutsal olduğunu söyledi.

1 Mayısın Bayram havasında kutlanıldığı bir gün olması temennisinde bulunan Altaç, her türlü tahriklerden uzak kutlanmasının en büyük temennileri olacağını belirterek şöyle dedi:

"Milletimizin bizi iktidara taşıdığı günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük, sendikalarımızla, Sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde sorunların çözümü için çalıştık bundan sonrada çalışacağız. Bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız, tüm işçiler toplumsal barışa, insanlarımız arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine, güvenli bir gelecek için, hukukun hâkim olduğu bir anlayışla ülkemizin, bölgemizin ve ilimizin daha bayındır, kalkınmış, üretken hale gelmesinde emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeği vardır. En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak; emek ve dayanışma kavramlarına yakışır, bayram ve şenlik havasında, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum" 
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER