Altaç'tan Sporculara Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde düzenlenen kick box ve tekvando sporcularını ziyaret etti.

Altaç'tan Sporculara Ziyaret
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen kick box ve tekvando sporcularını ziyaret etti.

Başarılı sporcuları tebrik eden Altaç, Diyarbakır'ın ve ülkenin yüzünü ağartan Diyarbakırlı sporcuları ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Altaç, "Öncelikle etkinliğinizin başarılı geçmesini diliyorum. Ülkemizi uluslararası şampiyonalarda en iyi bir şekilde temsil etmenizi diliyorum. Ülkemizin en büyük kazanımı sizlersiniz, sizlerin uluslararası arenada alacağınız başarılar ülkemizin vizyonu açısından çok önemi bir olay olacaktır. Ak Parti olarak Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız 12 yıllık icraatlarında en çok desteklediği alan gençlerdir ve sporculardır. Biz inşallah, 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu sizlerin başarıları üzerinden gerçekleştireceğiz. Biz sporu ve sporcuları önemsiyoruz, bunun en somut örneği Gençlik ve Spor bakanlığını kurduk. Bu durum bizden önceki hükümetlerde yoktu. Bizden önce birçok ilde spor tesisleri kısıtlı imkanlara sahipti ama biz Ak Parti olarak geliştirdiğimiz projelerle gençlerimizi sporla tanıştırdık. Sizler, zorlu şartları aşarak ve milli takımlarda kendinize yer bularak, Dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil edeceksiniz. Bu şampiyonalarda alacağınız sonuçlar ile hem bizleri gururlandıracaksınız, hem de sizden sonrakilere de örnek olma başarısını göstereceksiniz. Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Altaç sporcularla bir süre görüştükten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden ayrıldı. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER