Anlı, Ergani’nin sorunlarını yerinde inceledi

Belediye Eş Başkanımız Fırat Anlı, bugün DİSKİ Genel Müdürümüz Zülküf Karatekin’le birlikte Ergani’ye giderek, sorunları yerinde dinledi, görüşmelerde bulundu....

Anlı, Ergani’nin sorunlarını yerinde inceledi
 Belediye Eş Başkanımız Fırat Anlı, DİSKİ Genel Müdürümüz Zülküf Karatekin’le birlikte Ergani Belediyesi’ne giderek Belediye Eş Başkanları’yla görüştü, ardından DİSKİ Ergani Şubesi’ni ve esnafı ziyaret etti.

Anlı, bugün DİSKİ Genel Müdürümüz Zülküf Karatekin, DİSKİ Daire Başkanı Ferman Duymaz, DİSKİ Ergani Şube Müdürü Cengiz Kaymaz ile birlikte Ergani Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Eş Başkanları Ramazan Kartalmış, Aygün Taşkın ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Anlı, ilçede yürütülen ve yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ergani’nin sorunlarını yerinde dinleyen ve görüşmelerde bulunan Anlı, DİSKİ’nin Ergani’de yaptığı içme suyu ve kanalizasyon şebekesi çalışmaları hakkında bilgi alarak, su sorununun bu yaz çözüleceğinin müjdesini verdi. Köylerde kooperatifçiliğin teşvik edileceğini belirten Anlı, köylerde, köy evleri ve kooperatifçiliğin geliştirileceğini ifade etti.

Esnaf da ziyaret edildi

Belediye ziyaretinin ardından Ergani Belediyesi Eş Başkanları ile birlikte esnafı ziyaret eden Anlı, esnafla bir süre sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Halkın büyük ilgi gösterdiği ziyaretin ardından Eş Başkan Anlı ile DİSKİ Genel Müdürü Karatekin, DİSKİ’ye geçerek, DİSKİ çalışanlarıyla bir araya geldi, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan daha sonra ilçede yaşamını yitirenlerin kurduğu taziyeleri tek tek ziyaret etti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER