Anlı: "Siyaset Yapmayacak, Hizmet Üreteceğiz"

Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki muhtarlarla buluşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, cennet gibi bir coğrafyaya sahip olunmasına rağmen gençlerin dışarıda inşaatlarda çalışmak zorunda bırakıldığını belirterek, "Biz belediyede siyaset yapmayacağız. Hizmet üreteceğiz.

Anlı:
 Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki muhtarlarla buluşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, cennet gibi bir coğrafyaya sahip olunmasına rağmen gençlerin dışarıda inşaatlarda çalışmak zorunda bırakıldığını belirterek, "Biz belediyede siyaset yapmayacağız. Hizmet üreteceğiz. Yakılan köylerimiz için projelerimiz var. Göç-Der dönmek isteyenlere yardımcı olacak biz de yol su altyapı konusunda destek vereceğiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Amed 2015-2019 Stratejik Plan Toplantıları kapsamında süren muhtar toplantıları Kulp ilçesinde devam etti. Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, daire başkanlarıyla beraber gittiği Kulp'ta Kulp Belediyesi Eşbaşkanları Metin Dinar ve Sadiye Süer Baran ile birlikte muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, merkez ilçelerin ve dış ilçelerin tek çatı altında toplanmasını amaçladıklarını kaydederek, Diyarbakır'ın bir bütün olduğunu söyledi. Bütün ilçe ve köylere itfaiyesiyle DİSKİ ile eşit şekilde hizmet götürüleceğini anlatan Anlı, "Devlet ise hala karakol ve kalekol yapma derdindedir. İnsan hırsızlık yapmazsa, çalmazsa bunu başarabilir. Şimdi istiyoruz ki bütün öncelikli sorunlarınızı dinleyelim. Bundan sonra da daha sık görüşeceğiz. Festivalde de buradayız. Bizim yanımızda Kulp'un yeri ayrıdır" diye konuştu.

Cennet gibi bir coğrafyaya sahip olunmasına rağmen gençlerin dışarıda inşaatlarda çalışmak zorunda bırakıldığını aktaran Anlı, "Biz belediyede siyaset yapmayacağız. Hizmet üreteceğiz. Yakılan köylerimiz için projelerimiz var. Göç-der dönmek isteyenlere yardımcı olacak biz de yol su altyapı konusunda destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER