Anlı ve Kışanak'tan Halka Teşekkür

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı savaş mağdurlarına kurbanları bağışlayan halka teşekkür etti.

Anlı ve Kışanak'tan Halka Teşekkür

 

 Eşbaşkanları  ve , Kurban Bayramında savaş mağduru olan Şengal ve  halkına bağışlanmak üzere verilen kurbanlar için halka teşekkür etti.

 resmi sitesinde Eş Başkanlar Kışanak ve Anlı ortak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ortadoğu'da ne yazık ki halklarımıza yönelik çok ağır saldırılar yapılıyor. Soykırımı hedefleyen bu saldırı ve katliamlar sonucunda on binlerce insanımız 'a,'a, 'e, 'ya ve pek çok kentimize geldi, gelmeye devam ediyor. Şengal'de,'de, 'dan gelen on binlerce savaş mağduru insan; yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve halkımızın desteği ile yaşamlarını sürdürüyor. dolayısıyla kurbanlarınızı Şengal ve Kobene'den gelen savaş mağdurlarına bağışlama kampanyamıza siz değerli yurttaşlarımızdan önemli bir destek geldi. Gerek banka hesap numaralarına kurban bedelini yatıranlar, gerekse bizzat kestikleri kurbanları bağışlayan tüm yurttaşlarımıza göstermiş oldukları bu dayanışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bağışlarınız doğrudan ihtiyaç sahibi savaş mağdurlarına ulaştığını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Kışa girmek üzereyiz, savaş mağdurlarının ihtiyaçları giderek ağırlaşıyor. İlgi, destek ve dayanışmanızı sürdüreceğinize olan inancımızla bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hayrınız kabul olsun" 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER