Asker ve polisin Sur'da bulduğu paralar

Diyarbakır Sur'da PKK operasyonları sırasında evlerde bulunan para ve ziynet eşyaları sahiplerine ulaştırılması için emniyete ulaştırıldı.

Asker ve polisin Sur'da bulduğu paralar
 Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonu sürdüren güvenlik güçlerince evlerde bulunan para ve ziynet eşyaları, sahiplerine teslim edilmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğüne ulaştırıldı.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon, 28 Kasım 2015'ten bu yana devam ediyor. 

Güvenlik güçleri, terör saldırılarından dolayı yaşadıkları mahalleri terk etmek zorunda kalan ailelerin evlerine teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imhasına yönelik çalışmalar da yürütüyor.

EKİPLER ARAMA SIRASINDA ALTIN VE PARALARA RASTLIYOR

Ekipler, arama çalışmalarında, bazı ev sahiplerinin konutlarından ayrılırken yanlarına almaya fırsat bulamadıkları altın ve paralara da rastlıyor.

Bu kapsamda bir evde N.B'ye ait pasaport ve yaklaşık 4 bin lira ile başka bir konutta C.D'ye ait pasaport ve bir miktar ziynet eşyası bulan güvenlik güçleri, bunları tutanak karşılığı Sur Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.

Para ve altınların sahiplerine ulaştırılması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER