AZRAİLLER GRUBUNDA YÖNETİM DEĞİŞTİ

Türkiye'nin en saygın taraftar grupları arasına adını yazdıran Diyarbakır Azrailler Grubunda Başkan Ramazan Tugay ve 2.başkan Orhan Tuma'nın görevden ayrılmaları sonrası, Azrailler Grubu yeni Yönetimi de belirlendi

AZRAİLLER GRUBUNDA YÖNETİM DEĞİŞTİ
 Türkiye'nin en saygın taraftar grupları arasına adını yazdıran Diyarbakır Azrailler Grubunda Başkan Ramazan Tugay ve 2.başkan Orhan Tuma'nın görevden ayrılmaları sonrası, Azrailler Grubu yeni Yönetimi de belirlendi. Yapılan açıklamada Azraillerin yeni Başkanlığına yılların Tribün lideri Fırat Güneş getirilirken, yardımcılıklarına ise Bercan Demirpolat ile Mazlum Kaya'nın getirildiği kaydedildi.

Derneğin Kurucu Başkanı Ramazan Tugay ile Orhan Tuma yaptıkları açıklamada, bunun bir nöbet değişimi olduğu kaydedilirken, göreve yeni gelen Başkan ve yardımcılarına başarılar dilediler. Çok duygusal bir şekilde görevi devrettiğini, asla gözlerinin arkada kalmadığını belirten Tugay şunları söyledi. "Diyarbakırspor sevdası dünyada hiç bir şeye değişilmeyecek eşsiz bir sevdadır. 40 yıldır bu sevda uğrunda, neler yaşadık o stadın dili olsada konuşsa. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyoruz.  Amacımız arkadan gelen gençlere erkenden bu sorumluluğu alabilmeleri sağlamak. Onalara sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü biz bir aileyiz, onlar hepsi teker teker benim kardeşimdir.  Sonunda ölümde olsa, yinede en Büyük Diyarbakırspor dileklerimde, Herkese sevgi ve saygılarımı ileterek Allahaısmarladık diyorum.

AZRAİLLER  GRUBUNDAN AÇIKLAMA

Görevini gençlere bırakma kararı alan Azrailler Grubu dernek başkanı Ramazan Tugay ve ikinci başkan Orhan Tuma istifa ettiklerini geçtiğimiz günlerde belirtmişlerdi.

Değerli abilerimizin bugüne dek bizlere ve Diyarbakırspor'a vermiş oldukları emeklere minnettarız. Abilerimizin her zaman yüreğimizdeki yeri aynı olacak, her zaman onursal başkanlarımız olarak kalacaklardır.

Azrailler Grubu'nun yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda boşalan dernek başkanlığına Fırat Güneş, yardımcılıklarına ise Mazlum Kaya ve Bercan Demirpolat getirilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER