Bağlar Belediye Meclis Üyelerinden Altac'a Ziyaret

AK Parti'den Bağlar Belediye Meclis üyeliğine seçilenler AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac'ı ziyaret etti.

Bağlar Belediye Meclis Üyelerinden Altac'a Ziyaret
 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Meclis üyeliğine seçilenlerden oluşan heyet, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altaç, yeni seçilen AK Partili Bağlar Belediye Meclisi Üyelerinin uyum içerisinde çalışarak, Diyarbakır'a ve Bağlar ilçesindeki vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunmayı hedeflediklerini belirterek şöyle dedi:

"Bizim için hizmet yerelde başlar. Ak Parti'nin ülke genelinde yaptığı hizmetlerin başı yerelde yapılan hizmetlerle ön plana çıktı. Bizim tek başımıza yapacağımız işler çok ses getirmez ama sizlerin desteği ile olacaktır. Şu an itibari ile sürecin başındayız önceki dönemlerde sıkıntıların yaşanmaması için birlik ve beraberlik ruhunun oluşması partimiz için ve Diyarbakır için çok yararlı olacaktır. Bağlar ilçemizden seçilen belediye meclis üyelerinin Ak Parti çatısı altında Diyarbakır'a yapacakları hizmetleri önemsiyoruz. Bizim ulaşamadığımız yerlere onlar ulaşacaktır bizlerde onlardan alacağımız fikir ve önerilerle imkanlar dâhilinde Diyarbakır'a ve Bağlar ilçemize en kaliteli hizmeti sunacağız"
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER