Bağlar'da Bir Kişi Kredi Borcu Yüzünden İntihar Etti

Diyarbakır Bağlar'da, kredi borcunu ödeyemediği için bunalıma giren 65 yaşındaki bir kişi, kimsenin evde olmadığı sırada başına dayadığı tabancayla intihar etti.

Bağlar'da Bir Kişi Kredi Borcu Yüzünden İntihar Etti
 Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, kredi borcunu ödeyemediği için bunalıma giren 65 yaşındaki bir kişi, kimsenin evde olmadığı sırada başına dayadığı tabancayla intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün saat 16.30 sularında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi 569. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 8. katında meydana geldi. İddialara göre Ahmet Y. (65) isimli vatandaş, bir süre önce oturduğu evi kredi çekerek aldı. Borcunu ödeyemediği için bunalıma giren Ahmet Y., evde kimsenin olmadığı sırada yanında bulundurduğu tabancayla başına bir el ateş ederek intihar etti. Komşuları, silah seninin ardından kapıyı kırarak içeri girdiğinde Ahmet Y.'yi kanlar içinde gördü. Komşuların habervermesi ile olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet Y.'yi ambulansa bindirerek özel bir hastaneye götürdü. Ahmet Y., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Apartmanın önünde yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri evde incelemede bulundu.

Yapılan incelemenin ardından olayda kullanılan silah delil torbasına konularakEmniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, konuyla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Ahmet Y.'nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER