BAKAN YILMAZ’DAN ZİYARET

Bakan Yılmaz'dan , Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü'ne ziyaret Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret ederek sporcu ve Antrenörlerle bir araya geldi.

BAKAN YILMAZ’DAN ZİYARET
 Diyarbakır'da bulunan Bakan Yılmaz, beraberinde Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğluları, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti MYK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir ve bazı partililerle Yenişehir ilçesinde bulunan kulüp binasına ziyarette bulundu.   Yılmaz ve beraberindekileri Güneydoğu Gençlik Spor Kulüp Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı karşıladı.     Cevdet Nasıranlı’dan kulüp çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, daha sonra tekvandocuların Hazırladığı gösteriyi hayranlıkla izledi.     Gösterinin ardından Güneydoğu Gençlik Spor Kulüp Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı, günün önemine ilişkin Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a plaket verdi.       

Bakan Yılmaz ise tekvando da önemli başarılara imza atan Dünya Üçüncüsü Özlem Ulaş'a plaket vererek, başarılarının devamını diledi.   Güneydoğu Gençlik Spor Kulüp Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ile beraberindeki heyet ile Risk Altındaki Çocuk ve Gençler (Uyuşturucu Madde Bağımlısı) kapsamında yeni açmış olduğumuz Eğitim ve Kültür Merkezimizi ziyaret ettiler salonumuzda Bakanımız ile beraberindeki heyete yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirdik
    Başkan Nasıranlı’  2011 yılında 13 sayfalık uyuşturucu ticareti ve madde bağımlılığı konusunda bir rapor hazırlayarak dönemin başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sunduk. 2014 yılında dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğumuz Uyuşturucu, Tefecilik, Hırsızlık ve Çocuklara yönelik Cinsel istismar suçlarında yasa düzenlemesi sağladı.     Çok geniş kapsamlı hazırlanan bu rapor neticesinde hükümetimizin uyuşturucu ticareti ve madde bağımlılığı konusunda bölgemizde ki politikalarında bir takım değişikliklerin yapılmasına sebep oldu. Uyuşturucu ile mücadele konusunda çok daha etkili çalışmalara imza atabilmek için bir gençlik ve spor Kulübü'nü satın alarak kulüp çatısı altında bakanlıklar ile görüşerek bir takım projeler. Gerçekleştirdik. Daha çok insana ve ailelere ulaşmak için 17 ilçemizde uyuşturucu ile mücadele konusunda eğitim ve seminerler düzenlenmesi konusunda projeler oluşturduk ve yürürlüğe girmesine olanaklar sağladık.     

Uyuşturucu ile  mücadele dışında kalan zamanın büyük bir bölümünü özel ve engelli çocuklarımıza ayırarak onlarla birlikte olduk ve onların ve ailelerin istekleri doğrultusunda onların spor ve egzersiz yapabilecekleri bir çalışma ortamı oluşturduk ’dedi.



Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER