Barış Annelerinden Eşbaşkanlara Ziyaret

Barış Anneleri İnisiyatifi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Kışanak ve Anlı'yı ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı diledi.

Barış Annelerinden Eşbaşkanlara Ziyaret
 Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı kendilerine tebrik ziyaretine gelen Barış Annelerini ağırladı.
Kışanak, anaların verdiği moral, güç ve katkının hiç bir şeyle kıyaslanamayacağını belirterek, "Sizin desteğiniz bizim için dünyalar kadar kıymetli" dedi. Bu kadar büyük acılar yaşamalarına rağmen bu halka, bu topluma öncülük etme görevini yerine getiren analara minnettar olduklarını ifade eden Kışanak, şöyle konuştu:

"Hiçbir acı unutulmaz. Yaşananları unutmak doğru da değil, mümkün de değil ama önümüze bakarak, gelecek kuşaklarımıza daha özgür bir ülke bırakma arzusu acılarımızı bir parça azaltıyor. Bizler de bu halkın evladı olarak üzerimize düşenin fazlasını yapmaya hazırız. Sizlerle birlikte Diyarbakır için daha özgür bir geleceği hep beraber kurabiliriz"

Anlı ise Kürt halkının özgürlüğüne kavuşmak için çok bedeller ödediğini anımsatarak, yaşanan acıların en büyüğünü annelerin çektiğini hatırlattı. Kazanılmış tüm değerlerin bu dava uğruna bedel ödeyenlerin eseri olduğunu ifade eden Anlı, "İnşallah halkımıza ve sizlere karşı mahcup olmayız. Hepiniz başımız üstüne geldiniz" diye konuştu. Anneler de Anlı ve Kışanak'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. 
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER