Başkan Atilla POMEM mezuniyet törenine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde mezun olan 744 polis adayının 21. dönem mezuniyet törenine katıldı.

Başkan Atilla POMEM mezuniyet törenine katıldı
 Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 744 polis adayı için tören düzenlendi. POMEM 75. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenen törene Diyarbaķır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Barbaros Kasar, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Gönen Süslü, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Fikret Yücel, kurum müdürleri, POMEM öğrencileri ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni şehitlerin anısına yapılan saygı duruşu ve sonrasında okunan İstiklal Marşı ile başladı. Törende 21. dönem POMEM birincisi Yasin Özdemir bir konuşma yaparak yaş kütüğe plaket çaktı. Ardından Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, POMEM öğrencilerine ve davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

Törende daha sonra dereceye giren ilk 3 öğrenciye Vali Güzeloğlu tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Mezun olan 744 polis adaylarının yemin etmesinin ardından verilen kokteylle mezuniyet töreni son buldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER