Başkan Atilla'dan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası'na ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Başkanı Mehdi Taş'ı ziyaret etti.

Başkan Atilla'dan Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası'na ziyaret
 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla vatandaşlar, oda, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Başkanı Mehdi Taş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Atilla, odanın yönetim kurulu üyeleriyle bir süre baş başa görüştü. Görüşmede Başkan Atilla’ya, Sebze ve Meyve Hali’nin işleyişi ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi verildi. Başkan Atilla, daha sonra sebze ve meyve halinde bulunan komisyoncularla tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Önümüzdeki yıllarda sebze ve meyve halinde hayata geçecek olan projeleri anlatan Başkan Atilla, " Büyükşehir Belediyesi olarak sebze ve meyve satışı yapan esnaflarımızı önemsiyoruz. Esnafın yaşadığı sıkıntıları Büyükşehir Belediyesi olarak anında tespit ediyor ve çözümü için ilgili Daire Başkanlarımıza bildiriyoruz. Sebze ve meyve halimizin çevre düzenlemesi, alt yapı ile ulaşım yollarında çalışmalarımız devam ediyor. Sebze ve meyve komisyoncularımızın sorunlarının kalıcı şekilde çözülmesi için ilgili birimlerle toplantıları düzenleyeceğiz " dedi.

Sebze ve Meyve Komisyoncuları ise gerçekleşen ziyaret ve Büyükşehir Belediye' sinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Atilla teşekkür etti.

Ziyaret, toplu şekilde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER