Belediye Yaşlı ve Bakıma Muhtaçların Evini İlaçladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Yaşlı Birimi, yaşlı ve bakıma muhtaçların kaldığı evlerde böceklere karşı ilaçlama yaptı.

Belediye Yaşlı ve Bakıma Muhtaçların Evini İlaçladı

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten Yaşlı Birimi (Mala DîlbêrenMezîn), kente yaşlı yurttaşların kaldığı evlere yönelik ilaçlama çalışması başlattı.


Yapılan başvurular üzerine Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nın ilaçlama ekipleri, Yenişehir,Kayapınar, Sur ve Bağlar ilçelerinde ikamet eden yaşlı vatandaşların evlerine giderek ilaçlama çalışması yaptı. Yaşlı vatandaşların sağlıklı ortamlarda yaşamını sürdürmesi için çalışan ekipler, tekrar haşere ve hamamböceklerinin gelebilme ihtimaline karşın komşu evlerde de ilaçlama çalışması yürüttü.

Yaşlılar: Belediyeye Teşekkür Ediyoruz

Evlerinde ilaçlama yapılan yaşlı vatandaşlar, ilaçlama ekiplerinin çalışmasından memnun olduklarını belirterek, "Çocuklarımız bile bize sahip çıkmaz ilgilenmezken, belediye her türlü hizmet ve ihtiyacımıza koşuyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER