Büyükşehir Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kent genelinde kaçak yapı, büfe veya kamelya gibi yapıları yıkıyor. Zabıta, tarihi surların içine yerleşen iki aileyi de tahliye etti.

Büyükşehir Belediyesi Kaçak Yapıları Yıkıyor
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Baran İpekyüz, son bir haftada pek çok kaçak yapı yıktıklarını ve büfeleri kaldırdıklarını bildirdi. İpekyüz, Ongözlü Köprü yanında kaçak yapı ve çay bahçesini yıktıklarını söyledi. Urfayolu Pratiker önünde bir adet büfeyi kaldırdıklarını belirten İpekyüz, Kamışlo Bulvarı’nda da bir büfeyi kaldırdıklarını kaydetti. Yine Urfayolu üzerindeki Ceylan AVM karşısında büfe için yapılan yer düzenlemesine müdahale ettiklerini belirten İpekyüz, Mardin Yolu Özler Et Lokantası’nın karşısında da izinsiz yapılan bir büfeyi kaldırdıklarını anlattı.

Sur diplerinde 40 kadar seyyar satıcıya müdahale ettiklerini ifade eden Zabıta Daire Başkanı İpekyüz, Keçiburcu ile Saraykapı arasında yıkık durumdaki Surların içine yerleşen iki aileyi de tahliye ettiklerini bildirdi. İpekyüz, Yenişehir Aziziye Mahallesi’nde ise kaçak yapılan 3 evi yıktıklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER