Büyükşehir Ramazan'da 30 Bin Ton Asfalt Serecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü, Ramazan ayında 30 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirecek

Büyükşehir Ramazan'da 30 Bin Ton Asfalt Serecek
 Bağlar ilçesi Bayındırlık bölgesinde 11 bin ton asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri şimdi de Mardinkapı bölgesinde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Bir ekip de Çevlik Caddesi'nde çalışmayı tamamladı ve Bağcılar DİŞTİ önünde çalışma sürdürüyor. Aynı ekip Ramazan ayında Aram Tigran Caddesi, yeni konutlaşan bölgelerdeki yolları tamamlayacak.

Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri üniversite yolu olan Hayati Avşar Caddesi, Fiskaya Caddesi ile Yeniköy Mezarlık içinde de çalışma yapacak. Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında toplam 30 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek.

Yama onarım ekibi de Kayapınar bölgesinde IPA kapsamında altyapı çalışmasında kazılan bölgelerde yama çalışması gerçekleştiriyor. Asfalt Yapım Şube Müdürü Hanifi Kaymak, Asfalt Plenti bugüne kadar 28 bin ton asfalt üretimi yaparak hem yama yol çalışmasında, hem de merkez ve çevre ilçelerin yollarında kullandığını bildirdi.


 
Öte yandan yine Fen İşleri ekipleri İmar Mastır Planı doğrultusunda Yenihal 1. Cadde ve Yenihal önündeki yolların yeni dizaynını gerçekleştiriyor. Yolların altyapısını yapan Büyükşehir ekipleri daha sonra asfaltlama çalışması yapacak. 
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER