Caddelerde boya ve levha düzenleme çalışmaları başladı

Ulaşım Daire Başkanlığımız tarafından her yıl düzenli olarak yapılan yol çizgilerini boyama ve düzenleme çalışmaları hava şartlarının düzelmesiyle birlikte başladı...

Caddelerde boya ve levha düzenleme çalışmaları başladı
Ulaşım Daire Başkanlığımız, yol çizgilerinin düzenlenmesi ve boyanması, yaya geçitlerinin boyanması, trafik uyarı levhalarının düzenlenmesi, flaşör ve sinyalizasyon eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik çalışmaları hava şartlarının düzelmesiyle birlikte başlattı.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Ulaşım Daire Başkanlığı Teknik Hizmetler Şube Müdürümüz Temel Cengiz, kentteki tüm yollarda gerekli çalışmaların yapılacağını, bu kapsamda ilk çalışmanın Turistik Caddesi’nde başladığını bildirdi. “Buradaki yaya geçitlerini boyadık, yol çizgilerini boyadık. Bazalt olmayan bütün bordürleri boyayacağız. Yaya geçidi ve öğrencilerin daha rahat geçebilmesi için cadde üzerine üç yeni flaşör taktık, On Gözlü Köprü civarına da iki tane flaşör takacağız.” diyen Cengiz, bu çalışmanın kentin tüm caddelerinde yapılacağını kaydetti.

Caddelerde var olan sinyalizasyon sistemini, flaşörler ve levhaların da temizlenip düzeltileceğini söyleyen Cengiz, bütün çalışmaların kendi ekipleri tarafından yapıldığını, levha ve flaşörleri kendi makineleri ile yaptıklarını, sadece boyayı dışardan aldıklarını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER