CHP'den Hatip Dicle'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın ve İl teşkilatı Hatip Dicle'ye Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Binasında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

CHP'den Hatip Dicle'ye Geçmiş Olsun Ziyareti
 CHP Diyarbakır İl Başkanı ve il Teşkilatı 4,5 yıllık tutukluluğun ardından tahliye olan DEP eski Milletvekili Hatip Dicle'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. İl Başkanı Muzaffer Sayın, "Biz bu hukuksuzluğun her zaman karşısında durmaya devam edeceğiz. Barışın kazanılması için elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu. İl Başkanı daha sonra Hatip Dicle'ye geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'nde geçirdiği yaklaşık 4,5 yıllık tutukluluk sürecinin ardından tahliye olan DEP eski Milletvekili Hatip Dicle, BDP Diyarbakır İl Örgütü binasında CHP heyetine geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:


 
"Uzun yıllardır mücadelemizde dürüst olmaya çalıştık ve bunu doğru bir yol olarak kabul ettiğimizden hiçbir zaman taviz içinde olmadık. Her Partinin siyasi düşüncesi farklıdır. Fakat ortak noktada dayanışma içinde bulunmak önemlidir. Kürt sorununda bütün sorunlarımızı aşarsak demokrasi başlar. Başbakan siyaseti germe politikası yaparak insanları birbirine düşürmeye çalışmaktadır. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz"
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER