Çiftçilerden Altaç'a Ziyaret

Bismil, Çınar ve Sur ilçe pamuk üreticileri birliği, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı makamında ziyaret etti.

Çiftçilerden Altaç'a Ziyaret
 Bismil, Çınar ve Sur ilçe pamuk üreticileri birliği, Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı makamında ziyaret etti.

Çiftçilerin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Altaç, Diyarbakırlı çiftçilerin, köklü geçmişleriyle tarıma büyük katkılar sunduğunu söyledi. Altaç, "Yapılan hizmetlerin devamı için çiftçilerimizin sorunlarının çözümü noktasında sonuna kadar yardımcı olunacağız. Sorunların çözümü ancak diyalog ile olur. Biz çiftçilerimizi önemsiyoruz. Ak Parti ile son 12 yılda Diyarbakır'ın hem tarımsal üretimi hem de üretim değeri arttı. Bundan Sonar ki süreçte de tarımsal üretim potansiyelini geliştireceğiz. Bugüne kadar uyguladığımız ve uygulayacağımız projelerle Diyarbakır çiftçisini daima ileri taşıyacağız. Bizim esas amacımız Türkiye'de tarım ve hayvancılık alanında Diyarbakır'ı lider şehir konumuna getirmektir. Ak Parti olarak tarımsal alanda çiftçilerimizin daha rahat üretim yapabilmeleri için hibe destekli projelerle onları destekliyoruz. Böylece köyden kente göçün önlenmesini, üretimde artışın sağlanmasını hedefliyoruz. Kırsal kalkınmaya destekler veriyoruz ve onlara bu konuda rehberlik yapıyoruz. Diyarbakır tarım şehridir, bu şehirde dünya tarihinde ilk buğday ve pirinç ekimi yapılmıştır. Çiftçiler hayatın can damarıdır. Ülkemiz bir tarım ülkesidir, çiftçilerimiz yaptığı üretim ile hem istihdam sağlıyor hem de ülkemizin, bölgemizin daha da önemlisi Diyarbakır'ın kalkınması için büyük çaba harcıyorlar. Bu konuda onlara minnettarız" dedi.

Çiftçiler ise Altaç'tan sıkıntılarının çözümü noktasında yardımcı olmalarını istedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER