Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı’dan Umut Çocuklarına Spor Malzemesi

Umut Çocuklarını Makamında Kabul Eden Kaymakam Şanlı Spor Ayakkabı ve Eşofman hediye etti Şanlı “Gençlerimiz bizim için önemli onları spor yaparken görmek bizleri mutlu ediyor bunun için ne gerekirse yapmaya hazırız dedi”

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı’dan Umut Çocuklarına Spor Malzemesi
 Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın Problemli Gençlerin Topluma Kazandırılması projesi kapsamında belirlenen 35 Öğrenciye yönelik başlattığı çalışmalar neticesinde oluşturulan Jiu Jitsu (Beyaz Kuşak) sporcuları bu gün Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı’yı Ziyaret Etti. Makamında sporcuları Kabul eden Şanlı gençlere Spor Ayakkabı ve eşofman hediye etti. Hediyelerini alan sporcular Kaymakam İsmail Şanlıya teşekkür etti.

Üç aydan buyana Antrenör Nasuh Koyun tarafından Brezilya Jiu Jitsu kursu gören sporcular yine yetkililer nezaretinde turistik gezilere de gönderilecek.

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı faaliyetlerle ilgili olarak Kaymakamlık bütçesiyle finansmanı sağlanan öğrenci sporcuların dersleri, özel yaşamları yakından takip edilmekte ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak normal yaşama entegre etmeye çalışmaktayız. Bunu için en önemli araç spor ve çocuklarımızı açtığımız spor kurslarında hocalar nezaretinde eğitimlerini de takip ederek oldukça verim almaktayız dedi. Kaymakamlık olarak çocuklar için her türlü maddi manevi destek vereceklerini de belirten Şanlı daha sonra çocuklarla birlikte hatır fotoğrafı çektirdi.    

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER