Dicle Elektrik Çalışanları İftarda Buluştu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik'in Diyarbakır'daki çalışanları, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dicle Elektrik Çalışanları İftarda Buluştu
 Dicle Elektrik tarafından elektrik dağıtım hizmeti verilen illerde düzenlenen çalışanlara dönük iftar programlarının en kapsamlısı bu yıl da Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

Ev sahipliğini Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel'in yaptığı iftar yemeği, katılımın yüksek olması nedeniyle açık alanda düzenlendi. Z Restaurant bahçesinde verilen iftar yemeğine Dicle EDAŞ Genel Müdürü Karagüzel'in yanı sıra şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Akif Köse, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Teknoloji Direktörü Kürşat Karaman, Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan, İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, Hukuk Müşaviri Gürbüz Erdoğan, birim yöneticileri, Dicle EDAŞ ve DicleEPSAŞ çalışanları ile saha personeli katıldı.

Paylaşılması Gereken Güzel Bir Anı

Oldukça güzel bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğine katılan 500 Dicle Elektrik çalışanına seslenen Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, ''Hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel Ramazan ayında beraberce bu güzel sofrayı paylaşma fırsatını bizlere verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Hep sahada çetin şartlar içinde çalışarak , bunları birbirimize anlatarak farklı anılar paylaşmak yerine, böyle güzel bir Ramazan sofrasında beraberce olmak gerçekten paylaşılması gereken güzel bir anıdır. Hepinizin tutmuş olduğunuz oruçlarınızı, ibadetlerinizi Allah kabul etsin.'' dedi.

Yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelemeyen Dicle Elektrik çalışanları, iftar yemeğinin yarattığı bu güzel fırsatı, bol bol sohbet ederek değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER