Dicle Nehri bir can daha aldı

Diyarbakır’da, serinlemek için Dicle nehrine giren 15 yaşındaki bir genç boğuldu. İ.Ç.'nin cansız bedeni bölgeye çağırılan dalgıç ekipleri tarafından bulundu.

Dicle Nehri bir can daha aldı
 Dicle Nehri Ongözlü Köprü mevkisinde pikniğe giden bir grup arkadaş, serinlemek için suya girdi. İ.Ç., uzun süre su yüzüne çıkmayınca arkadaşları tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Arkadaşları tarafından yapılan arama sonuç vermeyince durum polis ve 112 acil servis ekiplerine bildirildi. Bölgeye polis gelerek çevre güvenliği alırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı dalgıç ekipleri iki saat yaptığı aramayla İ.Ç.'nin cansız bedenine ulaştı.

dicle3.jpg

İ.Ç.'ye 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Uzun süre kalp masajı yapılan İ.Ç., tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. İ.Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanıkları 4-5 arkadaşın suya girerek yüzdüğünü ve bir süre sonra birinin çırpındığını gördüklerini söyledi. İ.Ç.'nin balçıklı bölgede çırpındığını görünce suya girdiklerini ifade eden vatandaşlar, yaptıkları aramaların ardından durumu polis ve 112 acil servis ekiplerine haber verdiklerini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER