Diyarbakır Açık Oto Pazarına Kavuşuyor

Bölgede binlerce otomobilin alınıp satılmasında adeta bir merkez görevi yapacak olan Diyarbakır Açık Oto Pazarı kısa zamanda yeni adresinde olacak

Diyarbakır Açık Oto Pazarına Kavuşuyor
 Bölgede binlerce otomobilin alınıp satılmasında adeta bir merkez görevi yapacak olan Diyarbakır Açık Oto Pazarı, Şanlıurfa Yolu üzeri Gözeli Mevkiinde 20 dönümlük alanda oto alıcı ve satıcılarının buluşma adresi olacak.
Diyarbakır Açık Oto Pazarı, bölgedeki oto yetkili satıcıları, galerici esnafı ve otomobilini kendi satmak isteyen herkesin aracını görücüye çıkarabileceği kurumsal bir ortam sunuyor. 750 araç kapasiteli ve içinde; restaurant, cafe, dinlenme yerleri mescit ve Çocuk Oyun Alanı ile güvenli bir ortam sunan Gözeli'de ki Açık Oto Pazarı, ziyaretçilerine hemen her türlü imkanı sunma özelliğine de sahip olacak.

Diyarbakır Oto Pazarı kısa sürede Diyarbakır ve bütün bölge illerinden otomobil almak ya da satmak için her hafta binlerce kişinin ilgi odağı olacağı ve pazara akın etmesi beklenirken oto pazarının Kent ekonomisine de katkı sunması bekleniyor. Şanlıurfa Yolu Gözeli mevkiinde açılacak olan Modern, yenilikçi ve kurumsal yaklaşımlarla işletilecek Oto Pazarında 2. El araç kredisi finansmanı da anlaşmalı banka ve finans kuruluşları vasıtasıyla sağlanacak. İlerleyen zaman içinde belli bir termin planına göre araç yıkama, araç ekspertizi hatta Noterlik araç devir hizmetlerini de kapsayacak yenilikler yapılması planlanıyor. Modern ve kurumsal yaklaşımlarla yönetilecek olan Diyarbakır Oto Pazarı; Otomobil alıcı ve satıcılarının sağlıklı ve güven ortamında araç alıp satmalarına olanak sağlayacak. 
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER