Diyarbakır Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da miting yapacağı alanda hazırlıklar tamamlandı.

Diyarbakır Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor
 Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin (Ak Parti) Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da miting yapacağı alanda hazırlıklar tamamlandı.

Miting alanı, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı üyeleri tarafından bayrak, flama ve posterlerle süslendi. mitin alanında polis ekipleri güvenlik önlemlerini sıklaştırdı. Miting alanına çıkan yollar trafik polisleri tarafından kapatılırken, araçlar farklı güzergahlara yönlendiriliyor. Başbakan Erdoğan'ın, İstasyon Meydanı'nda saat 16.00'da Diyarbakırlılarla buluşması bekleniyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren miting alanına gelen vatandaşlardan Mahmut Haznedaroğlu, Diyarbakır'ın Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılayacağını söyledi. Haznedaroğlu, "Çözüm süreci devam etsin. Bugün halkımız gereken desteğini verecektir. Başbakan Erdoğan Diyarbakır'da en iyi şekilde karşılanacaktır" dedi.

Ferit Tolucan adlı vatandaş ise, "Başbakan barışı ve kardeşliği getirdi. Daha fazlasını yapacağına inanıyorum. Bugün Ak Parti dışında başka bir parti olmuş olsaydı, bu kadar etkili olmazdı. Bu seçimde Diyarbakır, Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecektir" diye konuştu. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER