DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, oturma eylemi yapan ailelere belediye zabıtalarının saldırdığı ve tehdit ettiği yönündeki haberler yalanlandı.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI
 Yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi: "Belediye önünde aileler 14 gün boyunca oturmuşlar, kendilerine karşı herhangi bir nezaketsizlik sergilenmemiştir. Aileler, daha sonra basın açıklaması yaparak kendi istekleri ile eylemlerine son vermişlerdir. Bu, basın kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından da izlenip kamuoyuna duyurulmuştur.

Bazı çevrelerin iddiaları gerçek dışıdır. Belediye görevlileri hiçbir kadına müdahale etmemiştir. İddialar tamamen yalandır, iftiradır. Belediyeye yönelik bilinçli bir karalama kampanyası yürütülmektedir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi diğer tüm belediyeler gibi bir hizmet kurumudur. Tahrik edilerek, provokatif bir takım çabalarla siyasi tartışmaların içine çekilmek isteniyor.

Siyasi sorunları çözmesi gereken kurum, siyaset kurumudur. Başta da iktidar partisi ve başbakandır.

Biz bir hizmet kurumuyuz, görevimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hiçbir maksatlı, provokatif girişimin ve açıklamanın amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER