Diyarbakır İş Konseyi DTSO'da Toplandı

Diyarbakır'daki 17 sivil toplum kuruluşundan oluşan Diyarbakır İş Konseyi, olağan aylık toplantısını Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda(DTSO) gerçekleştirdi

Diyarbakır İş Konseyi DTSO'da Toplandı
 Diyarbakır'daki 17 sivil toplum kuruluşundan oluşan Diyarbakır İş Konseyi, olağan aylık toplantısını Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası'nda(Dtso) gerçekleştirdi. Toplantıda, İş Konseyi'nin daha etkin çalışması için çalışma sistemi ve yapısıyla ilgili kararlar alınarak, kentin gündemlerine göre, gerektiğinde kentteki kamu yöneticilerinin de bazı toplantılara davet edilerek bire bir muhatap olan yetkililere bazı gündemlerin taşınması kararlaştırıldı.
Toplantıda ayrıca; kentin ekonomik faaliyetlerini ilgilendiren sınır kapıları, uluslararası uçuşlar, Tekstil Kent İhtisas Osb ve Lojistik Üs Merkezi projeleri ile ilgili gelinen aşama ve daha yapılması gerekenlerle ilgili görüşüldü.

Çözüm süreci ile ilgili olarak ta, son dönemlerdeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, oluşan bazı kaygıların bir bütün olarak ortadan kaldırılması için tarafların sağduyulu davranarak çözüm sürecini ileriye taşıması gerektiği dile getirilerek, gerekirse İş Konseyi'nin de bu konuda bazı çalışmalar yapabileceği konuşuldu. 
Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER