Diyarbakır İş-Kur'da Görev Değişimi

Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) Diyarbakır İl Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı.

Diyarbakır İş-Kur'da Görev Değişimi
 Çalışma ve İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü görevinde bulunan Selahattin Bayram'ın bakanlığa alınması nedeniyle daha önce Ardahan İş Kur Müdürlüğü görevlerinde bulunan İsmail Koç İl Müdürü oldu.
Son dönemlerde il müdürü olarak yaptığı çalışmalarla adından söz edilen Selahattin Bayram, ailevi nedenlerden ötürü tayin istemesi üzerine Genel Müdürlük talebini yerinde bularak Bayram'ı merkeze aldı. Bayram'ın yerine ise 2010-2011 yıllında Ardahan İş Kur müdürlüğü görevinde bulunan ve merkezde başarılı çalışmalarıyla tanınan İsmail Koç getirildi.

DİYARBAKIR HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAKTIR

Görev tesliminde kısa bir konuşma yapan eski İl Müdürü Selahattin Bayram, yeni müdür İsmail Koç'un çok güzel çalışmalar içinde olacağını bildiğini ve inandığını belirterek, "Ben İsmail beyi yakından tanıyorum. Çok çalışkan olduğu kadar aynı zamanda mütevazı kişiliği ile tanınır. Gittiği her yere pozitif enerji aşılar. Bizim bıraktığımız yerden devralacağı hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşıyacaktır" dedi. Diyarbakır'ın ve Diyarbakır halkının çok güzel ve özel olduğunu kaydeden Bayram, kentin hak ettiği hizmeti alacağını da sözlerine ekledi.

KOÇ: TOPLUMUN HİZMETKARLARIYIZ

Dün itibarı ile göreve başlayan İsmail Koç, görevde kaldığı sürece yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Selahattin Bayram'a teşekkür etti. İl Müdürlüğünde Bayram'ın aktif ve yoğun çalışma temposuyla başarılı çalışmalar yaptığını, artık hizmet bayrağını kendisinin devraldığını belirten Koç, "Bu görev bana verildiğinde, 'Yarabbi böyle görev nasip ettin sana şükürler olsun' dedim. Milletin hizmetinde olmaktan gurur duyuyorum. Kardeşim bıraktığı yerden devam ederek en iyi şekilde halka hizmet edeceğiz. İyi işler, güzel işlen yapma niyetindeyiz. Kurumun vizyonuna uygun hizmet vereceğiz. Bizler toplumun hizmetkarlarıyız. Topluma hizmet için ne yapılması gerekiyorsa o çalışmayı en iyi şekilde ortaya koyacağız" diye konuştu.

Koç, yeni hizmet için herkesten destek ve dua beklediğini de belirterek, el birliği, gönül birliği ile tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğini de sözlerine ekledi.  
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER