Diyarbakır Şeyh Sait Meydanı’nda bir kadın öldürüldü

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyon genişletildi. Sur'dan gelen son haberlere göre, operasyonda polis ve jandarma özel harekat timleri birlikte çalışıyor. Sur'daki çatışmalarda 1 kadının da öldüğü ileri sürüldü.

Diyarbakır Şeyh Sait Meydanı’nda bir kadın öldürüldü
 DİYARBAKIR'ın sokağa çıkma yasağı ilan edilen merkez Sur İlçesi’nde kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonu polis ve jandarma özel harekat timleri birlikte yürütüyor.

İlçeden gelen iddialara göre,  çatışmalarda 1 kadın öldü.

İlçeden zaman zaman silah seslerinin geldiği belirtilirken polis ve jandarma özel harekat timlerinin operasyonu sürüyor. Çıkan çatışmalarda yaralıların olduğu bildirildi.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi’ne giden Dağkapı, Tekkapı, Urfakapı’da oluşturulan polis noktalarından giriş çıkışlar kontrol ediliyor. İlçeye giren ve çıkanlar didik didik aranırken, olay yerine müdahale için giden ambulansların da arandığı gözlendi. Operasyona İstanbul, İzmir, Siirt, Erzincan, Batman’dan gelen özel harekat timleri de destek veriyor.

Diyarbakır Sur son durum operasyon genişletildi

Polis ve jandarma özel harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlar devam ederken, ilçeden zaman zaman silah ve patlama sesleri geliyor. Helikopterler de uçuş yaparak operasyonlara havadan destek veriyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER