Diyarbakır Valisi Kıraç: Niyet İyiyse Akıbet de İyidir

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İçişleri Bakanlığı tarafından yeni görevlere atanan vali yardımcıları ile kaymakamları uğurladı.

Diyarbakır Valisi Kıraç: Niyet İyiyse Akıbet de İyidir
 Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İçişleri Bakanlığı tarafından atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde öngörülen süre, sicil gibi kriterler hiçe sayılarak yeni görevlere atanan vali yardımcıları ile kaymakamları uğurladı. Vali Kıraç, “Önemli olan niyettir. ‘Niyet iyiyse akıbet de iyidir’ sözü çok manidardır. Her işin bir sonu muhakkak vardır, önemli olan ayrıldıktan sonra ‘iyi bir insandı’ dedirtmektir. Ben bu kelimeyi geride kalanlara dedirttiğinizi düşünüyorum.” dedi.

Görevi değişenler için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, yaptıkları hizmetlerden dolayı vali yardımcıları ve kaymakamlara teşekkür etti. Vali Kıraç, “Diyarbakır’da görev yapan arkadaşlarımızın ‘halka hizmet Hakk'a hizmet’ düşüncesiyle görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yapmış olduğunuz hizmetleri takdir ederek, teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Görev süresince yaptığınız hizmetlerde olabildiğince hataları asgari seviyeye indirmeye çalıştınız. Önemli olan niyettir. Niyet iyiyse akıbet de iyidir sözü çok manidardır. İnsanın olduğu her noktaya hizmet götürmek biz mülki idare amirleri olarak, devlet olarak, millet olarak önemli bir görevimiz olduğunu unutmadan sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Her işin bir sonu muhakkak vardır, önemli olan ayrıldıktan sonra ‘iyi bir insandı’ dedirtmektir. Ben bu kelimeyi geride kalanlara dedirttiğinizi düşünüyorum. Bundan sonraki yaşamlarınızda sizlere, ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER