Diyarbakır Valisi Kıraç, Polisleri Kabul Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Polis Haftası münasebetiyle emniyet mensuplarını makamında kabul etti.

Diyarbakır Valisi Kıraç, Polisleri Kabul Etti
 Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 5-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Polis Haftası" sebebiyle emniyet teşkilatı mensuplarını makamında kabul etti.
Valilik binasında gerçekleşen ziyarete İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bülent Yavaşoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları İsmail Bayrak ve Murat İbrahim Yavuz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ramazan Terkeşli, emniyet mensupları ve polis okulu öğrencileri katıldı.

Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli olan bir polis memurunun Vali Kıraç'a haftanın anısına çiçek takdim etmesiyle başlayan ziyarette Vali Kıraç, tüm emniyet teşkilatının bu anlamlı gününü kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Polisinin her geçen gün kendisini geliştirdiğini ve dünyada kendisinden başarılarıyla söz ettirdiğini belirten Vali Kıraç, Diyarbakır'da polis olmanın ekstra bir güç istediğini ifade ederek, Diyarbakır'da görev yapan emniyet mensuplarının ailelerine de ayrıca teşekkür edilmesi gerektiğini söyledi. Vali Kıraç konuşmasına şöyle devam etti:

"Diyarbakır hem şehir olarak hem insani değer olarak, hem de medeniyetin geçmişten bugüne getirdikleri ile ayrı bir değerdir. Diyarbakır, son yıllarda göçle birlikte oluşan hareketlilikle beraber, çok ihtimam ve özen göstermemiz gereken, çalışmalarımızda dikkatli olmamız gereken bir şehirdir. Özellikle de kanunların emniyet teşkilatına yüklediği suç ve suçluyla mücadelede, suçluyla suçsuzu ayırt etmede çok hassas olması gerekiyor. Bu konuda polisimizin önemli bir mesafe aldığını düşünüyorum"

Vali Kıraç'ın ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ise Vali Kıraç'a kendilerini kabulünden dolayı teşekkür ederek polis teşkilatındaki eğitim ortalamasının yükselmesi ile birlikte suç ve suçluyla mücadelede önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. Böğürcü ayrıca, Diyarbakır'da görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek halkla iç içe olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER