Diyarbakır'da Araç Çarptı, Kolunu Bacağını Kırdı ve Kaçtı

Diyarbakır'da özel bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa çarparak yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Diyarbakır'da Araç Çarptı, Kolunu Bacağını Kırdı ve Kaçtı
 Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi Ofis semtinde bulunan kentin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan ismi öğrenilemeyen bir gence trafikte hızla seyreden özel bir araç çarptı.
Araç, olay yerinden olaya tanıklık eden vatandaşın tepkisi arasında bölgeden hızla uzaklaşırken, yerde baygın yatan vatandaşa çevredeki esnaf ve vatandaş yardıma koştu. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin aradığı 112 acil servis ambulansı kısa sürede olay yerine gelirken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu ismi öğrenilemeyen vatandaşın kolu ve bacağının kırıldığı iç kısımlarında ise hasar bulunup bulunmadığının da hastanede yapılacak tetkiklerden sonra ortaya çıkacağını belirterek, vatandaşın hayati riski olup olmadığının net olarak belli olmadığını ifade ettiler.

Çevredekilerin yardımı ile ambulansa alınan vatandaşın yaralanmasına sebep veren araç ve sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatan polis ise, olay yerinden kaçan aracın plakasını vatandaşlar tarafından alındığını, olay sonrası kaçan araç ve sürücüsünün kısa süre içerisinde yakalanacağını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER