Diyarbakır'da Hırsızlar Kadın Esnafa Ait Mağazayı Soymaya Kalktı

Diyarbakır’da en işlek cadde üzerinde bulunan ve kadın esnafa ait bir giyim mağazası, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyulmak istendi.

Diyarbakır'da Hırsızlar Kadın Esnafa Ait Mağazayı Soymaya Kalktı
 

Diyarbakır'da en işlek cadde üzerinde bulunan ve kadın esnafa ait bir giyim mağazası, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyulmak istendi. Mağazanın alarmı çalınca panikleyen hırsızlar yazar kasayı kırıp içerisinde bulunan 100 lira bozuk parayı alıp kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Diyarbakır'ın Sur ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi.

Mesai saatinin bitmesiyle işyeri sahibi K.B isimli kadın esnaf mağazayı kapatıp evine gittikten yaklaşık 2 saat sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişiler işyerinin cam olan kapısının anahtarını kırıp içeri girdiler. Mağazanın hemen yanında açık olan işyerlerine aldırış etmeyen hırsızlar içeride dolaşınca alarm çalmaya başladı.

Mağazanın alarmının çalmasıyla panikleyen hırsızlar yazar kasanın anahtarını kırıp içerisinde bulunan 100 lirayı alıp kaçtılar. Cadde üzerinde seyir halinde bulunan bir araç sürücüsü işyerinin kapısının açık olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri mağaza sahibini telefonla arayarak gelmesinin ardından inceleme yaptılar.yaptılar. İşyeri sahibi K.B isimli kadın esnaf şahıslardan şikayetçi olduğu belirtmesi üzerine olay yeri inceleme ekiplerinin işyerinde parmak izi tespiti yaptı.

Yapılan incelemenin ardından polis ekipleri işyerini soymaya kalkan şahısların yakalanması için soruşturma başlattı - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER