Diyarbakır'da Kavgayı İzlerken Kurşunların Hedef Oldu

Diyarbakır'da 2 grup arasında çıkan silahlı kavgayı penceresinden izleyen bir vatandaş, mermilerden birinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da Kavgayı İzlerken Kurşunların Hedef Oldu
 Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgayı penceresinden izleyen bir vatandaş, mermilerden birinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Bağlar ilçesinde Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan bir birahanede iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Gruplar daha sonra dışarıya çıktı. Bir süre dışarıda devam eden tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Kavga sırasında iki grup içerisinden bir kişi havaya ateş etti. Bu sırada kavgayı birahanenin üzerinde bulunanGüllüoğlu apartmanın 4'üncü katındaki evinin penceresinden izleyen M.K. kurşunların hedefi oldu. M.K., bir merminin başına isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan, olay yerine çok sayıda polis geldi. Olay yeri çevresinde güvenlik şeridi oluşturan polis, saatlerce incelemelerde bulunurken, çok sayıda mermi kovanı buldu. M.K. ise olay yerine çağrılan ambulansla otopsisi yapılmak üzere Diyarbakır Devlet Hastanesi'ni morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, polis zanlıların peşine düştü. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER