Diyarbakır'da "Kız Kaçırma" Kavgası: 2 Yaralı

Diyarbakır'da kız kaçırma meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da
 Diyarbakır'da kız kaçırma meselesi yüzünde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili 7 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, gece saat 00.10 sıralarında Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Aliemri 7. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, kız kaçırma meselesi yüzünde her iki ailenin fertleri sokakta karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar birbirlerine bıçak ve sopalarla saldırmaya başladı. Taraflardan biri belinden çıkardığı silahla rastgele ateş edince bir kişi yaralandı. Kavgada ayrıca, sopa bıçakların hedefi olan bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavgaya karıştığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alınarak Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede yaptığı incelemede, olayda kullanılan bir adet ekmek bıçağı ile çok sayıda boş kovan buldu. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER