Diyarbakır'da Kürtçe Müzik Eşliğinde Takı Defilesi

Diyarbakır'da, mücevher fuarında gerçekleştirilen defilede ünlü mankenler Kürtçe şarkılar eşliğinde Diyarbakırlı kuyumcuların tasarladığı takıları podyumda sergiled

Diyarbakır'da Kürtçe Müzik Eşliğinde Takı Defilesi
 Diyarbakır'da, açılan Mezopotamya Mücevher Fuarı kapsamında düzenlenen defilede, mankenler Kürtçe şarkılar eşliğinde Diyarbakırlı kuyumcuların tasarladığı takılarla podyuma çıktı.

ŞEHRİN ÖNEMLİ İSİMLERİ DEFİLEYE KATILDI

Diyarbakır'da iki gün önce açılan ve 28 Nisan'a kadar açık kalacak olan MezopotamyaMücevher Fuarı'nda, ünlü mankenlerin katılımıyla bir otelde defile düzenlendi. Defileye,Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan VekiliFırat Anlı, fuarın organizatörleri arasında yer alan Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul, fuar birleşenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÜNLÜ MANKENLER KÜRTÇE ŞARKILAR EŞLİĞİNDE PODYUMA ÇIKTI

Düzenlenen defilede, aralarında Ece Gürsel, Tuba Altıntop ve Tatyana Tıskeviç'in de bulunduğu mankenler Diyarbakırlı kuyumcuların tasarladığı altın takılar ile Kürtçe müzik eşliğinde podyuma çıktı.

"DİYARBAKIR TARİHİ BİR AN"

Defile ile ilgili bilgi veren Diyarbakır Kuyumlcular ve Saraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul, defilede sergilenen altınların Diyarbakır'a ait ürünler olduğunu ifade ederek, bu etkiliğin Diyarbakır için tarihi bir an olduğunu söyledi.


Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER