Diyarbakır'da Polis Haftası Kutlaması

Diyarbakır'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları, Anıt Park'ta düzenlenen törenle başladı.

Diyarbakır'da Polis Haftası Kutlaması
 Diyarbakır'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları, Anıt Park'ta düzenlenen törenle başladı.

Sabah saatlerinde Valilik karşısında bulunan Anıt Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu törenine Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve çok sayıda polis katıldı. Anıta çelenk bırakan Emniyet Müdürü Taşdan, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e hitaben yaptığı konuşmasında, eğitim ve teknolojik alanda sürekli kendini yenileyen Türk PolisTeşkilatı'nın, gerektiğinde devletin şefkatli eli olmuş, vicdan, merhamet, doğruluk ve adaletten ayrılmadan milletle el ele, gönülden gönülle köprüler kurduğunu ifade ederek, "Milletin refah ve huzuru için, suç ve suçluyla mücadeledeki kararlılığıyla 7 gün, 24 saat görev yapan devletin çelik bileği, güvenliği ve teminatıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken hainler, var olan huzur ve güven ortamını bozmak amacıyla sahnelere çıkarak, kaos ortamı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Bizler senin çizmiş olduğun yolda dimdik olarak hainlere karşı topyekun mücadele ederek, başarılarımıza yeni başarılar eklemekteyiz. Bu uğurda canı pahasına mücadele eden Türk Polisi bu görev aşkını devletin kudretinden almaktadır" dedi.

Taşdan, konuşmasının ardından yanına gelen polis kıyafeti giyen küçük bir çocukla bir süre ilgilenerek, ona hediye verdi.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER