Diyarbakır’da Sel

Diyarbakır’da şiddetli yağış sonrası yolda biriken su deneniyle refüjü fark edemeyen 3 kamyon takla attı. Sel nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in programları da iptal...

Diyarbakır’da Sel
Diyarbakır’da şiddetli yağış sonrası yolda biriken su deneniyle refüjü fark edemeyen 3 kamyon takla attı. Sel nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in programları da iptal edildi.

Diyarbakır’da son günlerde etkili olan yağmur bugün şiddetini artırırken, kazalar meydana geldi. Diyarbakır-Batman karayolunda biriken yağmur suları 3 kamyonun devrilmesine neden oldu. Gölete dönüşen karayolunda seyir halindeyken refüjü fark edemeyen 3 kamyon takla atarak suların içerisinde kaldı. Kamyon şoförleri ise kazayı hafif yaralarla attı. Kaza nedeniyle yaklaşık 4 saat karayolu trafiğe kapanırken, çok sayıda araç da mahsur kaldı.

Diyarbakır’da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise, programlarına katılmak üzere Bismil ilçesine gittikleri esnada yolun trafiğe kapılı olmasından ötürü Bismil ilçesindeki programlarını iptal ettiler.

Bölgeye gelen çok sayıda araçla yoğun uğraşlar sonucunda biriken suların temizlenmesinin ardından yol trafiğe açılabildi. Öte yandan olay yerinde görüntü alan İHA muhabirleri de sel nedeniyle mahsur kaldı. Muhabirlerin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER