Diyarbakır'da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı

Diyarbakır'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yara almadan kurtulurken yanında bulunan bir kişi ağır yaralandı.

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı
 Diyarbakır'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yara almadan kurtulurken yanında bulunan bir kişi ağır yaralandı. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takla atarak aydınlatma direğini ve bir ağacı deviren aracın lastikleri aydınlatma direğinde asılı kalması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre kaza gece saat 01: 10 sularında Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Toplu konutlar mevkiinde bulunan Güven Polis merkezi önünde meydana geldi.

Yokuştan ana caddeye çıkmak için inen 06 RNE 54 plakalı özel otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce aydınlatma direğine ardından da bir ağacı deviren araç daha sonra yan yola uçarak ters döndü.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü yara almadan kurtulurken yanında bulunan arkadaşı ise ağır yaralandı.

Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri araçta sızan benzin ve LPG'den dolayı çevrede yoğun önlem alırken aracın lastiklerinin direkte asılı kalması dikkat çekti.

Takla atarak yan dönen araç çekiciyle kaldırılırken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. -
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER