Diyarbakır'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 3 Yaralı
 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 01: 10 sıralarında Diyarbakır'ın Çınar ilçesi 5'inci kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yakıtı biten bir otomobile arakadan hızla gelen başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan bir kişi ağır yaralanırken, diğer araçtaki 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Çınar İlçe Devlet hastanesi kaldırılırken, durumu ağır olan 2 kişi burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Diyarbakır Gazi Yaşrgil Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Yaşanan kaza sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, bölgeye gelen Polis ve Jandarma ekipleri ise incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan her iki otomobil çekiciyle kaldırılırken, kısa süreliğine kapanan yol ise tekrar trafiğe açıldı.

Bölgeye gelen jandarma ve polis ekiplerine olayı anlatan görgü şahidi, benzinlerinin bittiğini ve yol kenarında beklemek zorunda kaldıklarını belirterek, "Benzinimiz bitmişti. Biz de aracımızın dörtlülerini açıp yol kenarında beklemek zorunda kaldık. Bir anda arkadan gelen otomobil hızla aracımıza çarptı, otomobil şarampole uçtu" dedi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER