Diyarbakır'da Ucuzluk İzdihamı

Diyarbakır’da bir mağaza, ürünlerinde açılışa özel yüzde 50 indirime gitti.

Diyarbakır'da Ucuzluk İzdihamı
 Diyarbakır'da bir mağaza, ürünlerinde açılışa özel yüzde 50 indirime gitti. Bunu duyan vatandaşlar, Sabah erken saatlerde mağazanın önünde gelerek uzun kuyruklar oluşturdu. Alışveriş merkezinin açılışı ile mağazaya giren vatandaşlar, ürünleri alabilmek için izdihama neden oldu.
Diyarbakır'da yaklaşık bir haftadan beri bilboardlara reklam vererek yüzde 50 indirim uygulayacağını duyuran Bizden Eve Mağazası'nın açılışı gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde mağazanın bulunduğu alışveriş merkezine gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Mağazanın saat 10.00'da açılmasıyla içeri dalan vatandaşlar ürünleri alabilmek için birbirlerini ezdi. Mağazaya girişte ayakkabıları çıkan vatandaşlar, ürünlere yetişebilmek için ayakkabılarını olduğu yerde bıraktı. Teşhirde bulunan televizyonları panellerinden söken vatandaşlar, daha çok ürün alabilmek için bir izdihama oluşturdu. Bu sırada elindeki televizyonu başkasına kaptıran bir çocuk, gözyaşlarına hakim olamazken, çocuğu annesi teselli etti. Birçok vatandaş, ellerindeki ürünlerle izdihamın bitmesini beklerken, bazıları da istediği ürünü alamadığı için görevlilerle tartıştı.

"FİRMA OLARAK İLK GÜN İÇİN 400 BİN LİRALIK ZARAR BÜTÇESİ BEYAN ETTİK"

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Bizden Eve Mağazaları Genel Müdürü Eyüp Sabri Gençoğlu, Diyarbakır ve Mardin'de toplam 9 mağazalarının olduğunu söyledi. Gençoğlu, "İlk defa bütün markaların gücünü hepsini bir arada topladık. Buradaki alışveriş merkezinden çok güzel bir teklif geldi. Bu teklifi değerlendirmek istedik. Bin 400 metrekarelik alanda küçük ev aletleri, mobilya beyaz eşya ve ev tekstili ürünlerini satıyoruz. Şu an 37 personelimiz çalışıyor. 11 sevkiyat ekibimiz var. Allah kısmet ederse bu mağazayı Güneydoğu'nun diğer illerinde de açacağız. Ürün stoğumuz çok fazla. Çok büyük bir izdihamla karşı karşıyayız. Elimizden geldiğince, herkese yetebilecek kadar ürün var elimizde. Bizim bugünkü ciro ile ilgili bir beklentimiz yok. Biz açılışta böyle bir şey olacağını tahmin ediyorduk. Zaten firma olarak 400 bin lira gibi bir zarar bütçesi beyan ettik. Halkımız sağolsun, ilk gün için bu çok önemli değil" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER