Diyarbakır'daki Gazeteciler Kayapınar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Diyarbakır'da görev yapan basın emekçilerine iftar yemeği verdi.

Diyarbakır'daki Gazeteciler Kayapınar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
 Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi, Ramazan ayı dolaysıyla Diyarbakır'da görev yapan basın emekçilerine iftar yemeği verdi. Güneydoğu Gazeteciler Lokali'nde verilen iftar yemeğine Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, GGC Başkanı M. Veysi İpek ile ulusal ve yerel basın çalışanı basın mensupları katıldı.

İftar öncesinde açıklamalarda bulunan Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, "Zor şartlarda görev yapan basın emekçilerle bir araya olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Rojava'da bir insanlık dramı yaşatılmak isteniyor. Rojava Kürdistan'ındaki yerleşik halka yönelik vahşi bir saldırı yapılmakta. Basının yaşananlara karşı daha çok duyarlı olmaları çağrısını yapıyoruz. Bölgede görev yapan basın emekçisi arkadaşlar zor şarlarda görev yaptıklarını ve haksızlıklara uğradıklarını biliyoruz. Mesleklerini yılmadan yapan basın emekçilerinin duruşlarına saygı duyuyoruz. Yaşanan insanlık dramını kamuoyuna duyurulması için sizden daha çok duyarlılık bekliyoruz. Seçim dönemi ve sonrası basın ile olan diyalogu aksaktık. Bunun öz eleştirisini yapıyor ve bundan sonra daha çok bir araya gelme sözünü veriyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER