Diyarbakırlı 16 Yaşındaki Muhammed 3 Aydır Kayıp

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne bağlı Bayrambaşı Köyü'nde yaşayan 16 yaşındaki Muhammed Şiyar Athan'dan 3 aydır haber alınamıyor.

Diyarbakırlı 16 Yaşındaki Muhammed 3 Aydır Kayıp
 Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne bağlı Bayrambaşı Köyü'nde yaşayan 16 yaşındaki Muhammed Şiyar Athan'dan 3 aydır haber alınamıyor. Anne Halise Athan, her yerde aradığı oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

Silvan'ın Bayrambaşı Köyü'nde yaşayan Muhammed Athan, 3 ay önce ahırdaki havyvanlara yem vermek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. İki yıl önce okulu bırakarak köyde çiftçilik yapan Muhammed Athan'ın annesi 38 yaşındaki Halise Athan, oğlunu en son ahıra ineklere yem vermeye giderken gördüğünü söyledi. Oğlunun ortadan kaybolmasından sonra inek satışından elde ettikleri 3 bin 700 TL paranın da yerinde olmadığını fark ettiğini söyleyen anne Athan, "Ben oğlumu en son ahıra ineklere yem vermeye giderken gördüm sonra baktım ki ortalıklarda yok. İnek satmıştık, onun parasını evde bir yere saklamıştım. Paranın orada olmadığını anladım hemen köy minibüs şoförünü aradım onu görüp görmediğini sordum. O zaman görmemişti sonra beni arayarak oğlumu Diyarbakır Seyrantepe Semti'nde gördüğünü söyleyince inek parasının oğlumda olduğunu söyledi. Şoför oğlumdan parayı almış seni gel eve götüreyim demiş oda paradan sadece 100 lira almış bana lazım ben bir yere uğrayıp eve gideceğim demiş. O günden sonra oğlumdan haber alamadık. Nüfus cüzdanı bizde, perişan durumdayım. Babası cezaevinde ben de ona güveniyordum en büyük oğlum bana acımıyorsa kardeşlerine acısın hepimiz onu çok özledik. Lütfen oğlumu görenler insaniyet namına bana haber versin" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER