Diyarbakırlı Berberlerde Milli Takım Seçmeleri Heyecanı

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Milli Takım Diyarbakır seçmeleri 28 Nisan 2015'te başlıyor.

Diyarbakırlı Berberlerde Milli Takım Seçmeleri Heyecanı
 Diyarbakır'da Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Milli Takım seçmelerinin heyecanı yaşanıyor. 28 Nisan Salı günü başlayacak olan seçmeler nedeniyle DiyarbakırBerberler ve Kuaförler arasında heyecan yaşanıyor. 


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, yarışmanın Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odası Kongre merkezinde yapılacağını belirterek, "İlimizi tercih ettikleri için Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş'a ve Genel Federasyon Koordinatörümüz Mustafa Şahin'e Diyarbakır'ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Milli Takım seçmeleri 28 Nisan Salı günü saat 10'da Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odası Kongre Salonunda yapılacaktır. Bölgemizde dereceye giren arkadaşlar direk olarak İstanbul'dan finale katılacaklar. İstanbul finalinde dereceye giren arkadaşlar ülkemizi yurt dışından temsil edeceklerdir. Bu ekibin içindeki arkadaşların bir kaçının bölgemizden olmasını çok arzu ediyoruz. Yurt dışından gelen misafirlerimiz var federasyondan gelen misafirlerimizi meslek taşlarımızla en güzel şekilde ağırlayacağız. Bu organizasyonla genç meslektaşlarımızın geleceklerinin çok parlak bir döneme girecekler bir atmosfer olacaktır. İnanıyorum çok başarılı olacaklar meslektaşlarım böyle bir organizasyon ben ve meslektaşlarımı çok sevindirdi. Kontenjan tamamlandıktan sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir" dedi.

Türkiye'nin 11 ilinde yarışmalar yapacaklarını anlatan Türkiye Berberler Kuaförler Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin ise, "Türkiye'nin 11 ilinde yarışmalar yapılacaktır.AdıyamanKahramanmaraşMalatyaElbistanŞanlıurfaVanDiyarbakırElazığ Mardinillerinde yarışmacılar katılacak birinci ve ikinci üçüncüler İstanbul'daki finallere katılacak.Türkiye'nin berberleri ve kuaförleri güzellik uzmanları milli takımını seçeceğiz bu bölgede mili takım birinci elemeleri Diyarbakır'da yapılacak. Finallere katılan yarışmacılarda 1.2.3 finale katılan yarışmacılar yurt dışındaki finallere katılacaklar ve Türkiye'yi temsil edecekler. Türkiye adına yarışmalara katılacaklar 7 kategoride yarışma yapılacak 7 kategorinin 1,2,3 üncü ayrıca federasyonun plaketleri verilecektir 2 yıl boyunca federasyonumuzu takibi altında yurt dışında eğitimler alınacaktır federasyonumuzun milli takımını temsil edecekler temennimiz bölgede fazla katılım olması Diyarbakır'da şampiyon çıkarmak Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci bey başkanımız rağbet çok olduğunu söylüyor. Ülkemizi yurt dışında temsil etme TürkiyeBerberler ve Kuaförler Federasyonunun milli takımını seçiyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil etmek için çaba gösteriyoruz. Yurt dışında bütün berberler kuaförler güzellik uzmanları ilgi göstermelerini istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER