Diyarbakırlı İşadamlarının Çocukları Hayatlarını Birleştirdi

Diyarbakır'ın tanınmış iş adamlarından Recep Ay ile Mehmet Kaplaner'in çocukları, hem Diyarbakır hem de İstanbul'da yapılan düğünler ile evlendiler.

Diyarbakırlı İşadamlarının Çocukları Hayatlarını Birleştirdi
 Diyarbakır'ın tanınmış işadamlarından Recep Ay'ın biricik kızı Zeynep Ay ile İş adamı Mehmet Kaplaner'in yakışıklı oğlu Hakim Kaplaner, hem Diyarbakır'da hem İstanbul'da yapılan düğün törenleriyle ile hayatlarını birleştirdiler.

Çift, hem Diyarbakır hem de İstanbul'da yakınları ve sevenleri için düğün töreni düzenlediler. Her iki düğünde de davetliler ile yakından ilgilenen Kaplaner ve Ay aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarına teşekkür ettiler.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenlerinde davetlilerin rahatı için en ince ayrıntı bile düşünüldü. Düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Hakim ve Zeynep'in mürüvvetini dostlarıyla paylaştı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift kıyılan nikahın ardından dost ve akrabalarıyla halay çektiler. Dolarların havada uçuştuğu düğünde eğlence gece geç saatlere kadar sürdü. Gecenin kahramanı genç çift Hakim ve Zeynep, "Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler. 
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER