Diyarbakırlı Tekvando Antrenörünün Dünya Şampiyonası Gururu

Türkiye, ilk kez yapılan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası’nda 2 dünya şampiyonluğu ve 7 dünya üçüncülüğü kazanarak takım halinde dünya ikinciliği kazanırken, milli takımın teknik heyetinde yer alan Hacı Özbilek, büyük bir heyecan ve gurur yaşadığını söyledi.

Diyarbakırlı Tekvando Antrenörünün Dünya Şampiyonası Gururu
 Türkiye, ilk kez yapılan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 2 dünya şampiyonluğu ve 7 dünya üçüncülüğü kazanarak takım halinde dünya ikinciliği kazanırken, milli takımın teknik heyetinde yer alan Hacı Özbilek, büyük bir heyecan ve gurur yaşadığını söyledi.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından ilk kez organize edilen Yıldızlar Dünya Şampiyonası 24 - 27 Temmuz tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılırken, Türkiye milli takımı, 2 dünya şampiyonluğu ve 7 dünya üçüncülüğü kazanarak takım halinde dünya ikincisi oldu. Milli takımın teknik heyetinde yer alan Diyarbakırlı antrenör Hacı Özbilek de en az sporcular kadar heyecanlı ve mutlu oldu. İlk kez yapılan bu şampiyonada milli takımı çalıştıran teknik ekipte yer alan Hacı Özbilek, gurur dolu tabloyla Diyarbakır'a döndü.

Dünya şampiyonasında görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özbilek, "63 ülkeden 578 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada görev almaktan dolayı ilim ve ülkem adına gurur duydum. Madalya töreni sırasında çok duygulandım. Diyarbakır olarak birçok branşta gerek sporcu gerekse antrenör olarak oldukça başarılı sporcu kardeşlerim ve antrenör arkadaşlarım var. Bizlerin amacı kendimizi daha da geliştirerek ilimiz ve ülkemiz sporcularına gerekli katkıyı sağlayacak çalışmaların altına imza atmaktır. Bu şampiyonada da bireysel anlamda 2 dünya şampiyonu çıkarıp ve takım halinde dünya ikincisi olan bir ekibin içerisinde yer almaktan dolayı da oldukça mutlu ve gururluyum" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER