Diyarbakırspor'dan İstanbul'daki Taraftarlara Destek Çağrısı

Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında İstanbul'da Sancaktepespor ile yapacağı maç için İstanbul'da bulunan taraftarlarına destek çağrısı yaptı.

Diyarbakırspor'dan İstanbul'daki Taraftarlara Destek Çağrısı
 2014-2015 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında 7 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Sancaktepe Belediyespor maçını taraftarlarının desteğiyle kazanarak lige 3 puanla başlamak istiyor.

Son hazırlık maçında kendi sahasında Batman Petrolspor'a 1-0 yenilen Yeşil-Kırmızılı takımda teknik heyet futbolculara izin vermezken, çalışmaların Cuma gününe kadar Diyarbakır'da sürdürüleceği açıklandı. Maçın oynanacağı Sancaktepe Belediye Stadı zemininin sentetik olması nedeniyle hafta boyunca bazı idmanların Seyrantepe tesislerindeki sentetik sahada yapılacağı bildirildi.

'TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN'

Diyarbakırsporİstanbul'da bulunan taraftarlarına destek çağrısı yaptı.İstanbul'un Diyarbakır için deplasman olmayacağı görüşü savunulan açıklamada, "Diyarbakırspor, hangi ligde olursa olsun hedefi her zaman şampiyon olmaktır. Bu sezona da iddialı hazırlandık. Kulüp başkanımız maddi konularda tek başına olmasına rağmen güçlü bir kadro kurma konusunda ve diğer alanlarda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Lige iyi başlayıp şampiyonlukla noktalamak en büyük amacımızdır. Cefakar, fedakar ve centilmen taraftarımızın desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyoruz. İstanbul, Diyarbakırlıların ikinci evi gibidir. Bu yüzden Sancaktepe Belediyespor maçında büyük taraftar desteği bekliyoruz. Küfür ve şiddetten uzak şekilde Diyarbakırspor'a büyük destek vermelerini istiyoruz. Takımımız, onlara 3 puan hediye etmek için elinden geleni yapacaktır" denildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER