DİYARBAKIRSPOR’UN SON ŞAMPİYON BAŞKANI YAKUT, SARIYER TEKNİK HEYETİNİ AĞIRLADI..

Diyarbakırspor’u 2008-2009 sezonunda Süper Lig’e çıkaran son başkan Dr. Abdurrahman Yakut, Futbol Şube Sorumlusu olduğu 2000-2001 sezonunda teknik direktör olarak birlikte çalıştığı ve uzun yıllara dayanan dostluğunun olduğu Bahri Kaya’yı Yakut Plaza’da misafir etti.

DİYARBAKIRSPOR’UN SON ŞAMPİYON BAŞKANI YAKUT, SARIYER TEKNİK HEYETİNİ AĞIRLADI..
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la yapacağı maç için kente gelen Sarıyer teknik heyeti ve yönetimine yemek veren Yakut, Diyarbakırspor’da Genel Menajerlik görevine başlayan İsmet Yılmaz’a destek verdi.Yakut,” İsmet Yılmaz doğru bir tercih olmuştur.  Bundan önceki dönemlerde kazandığı başarılar ortadadır. İşini çok seven, çalışkan, kulübe sadık, deneyimli ve en önemlisi görev yapmadığı dönemlerde de spordan kopmamış bir isimdir. Ama tabi her şey bir tek İsmet Yılmaz’la olmaz. Herkes üzerine düşeni yaparsa başarı gelecek. Kendisine olan desteğimiz sonsuz olacaktır.” dedi.

 BAHRİ KAYA DA DESTEK VERDİ

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya ise İsmet Yılmaz’ın spor dünyası ile olan ilişkilerinin çok iyi olduğuna dikkat çekerek,başarılı olacağına inandığını söyledi. Kaya, ”Bunca yıllık futbol hayatımda gördüğüm en iyi idarecilerdendir. Hem onun adına hem kulüp adına sevindim. Zorlukların üstesinden gelecek birikime sahiptir. Sabır ve azimle destek verilirse başarılı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaya, önemli dostluklar edindiği Diyarbakırspor’u yeniden üst liglerde görmeyi arzuladığını da söyledi. Kaya,”Diyarbakır kenti bu durumları hak etmiyor. Bir an önce üst liglerdeki yerini almalıdır. Diyarbakırspor için üst ligler yeniden hayal değil. Yeter ki doğru işler yapılsın.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER