DTB yönetimi patlamanın olduğu yerde inceleme yaptı

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve DTB yönetim kurulu üyeleri, Bağlar’da meydana gelen bombalı araç saldırısında zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yaraların bir an evvel sarılması için ellerinden gelen tüm çabayı harcayacaklarını söyledi.

DTB yönetimi patlamanın olduğu yerde inceleme yaptı

 Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Başkan Yardımcıları Şeyhmus Ayhan, Ramazan Özkılıç, DTB Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boylu, Bağlar ilçesindeki emniyet müdürlüğü ek binasına yakın bir bölgede bomba yüklü minibüsün patlatılması ve 11 kişinin şehit olduğu saldırının yapıldığı bölgede vatandaşları dinledi.



DTB Başkanı Engin Yeşil, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulan böylesi günlerde, halkın sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Saldırı kabul edilemez



DTB Başkanı Engin Yeşil, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu ve saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Bu olayda yaşamını yitiren 11 insanımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Tedavisi devam eden yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yaraların bir an evvel sarılacağına inanarak, bizlerde Diyarbakır Ticaret Borsası olarak üzerimize düşün her türlü görevde büyük çaba içerisinde bulunacağız’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER