DTSO'dan Belediye Eş Başkanlarına Tebrik Ziyareti

DTSO Yönetim Kurulu, merkez ilçe belediye eş başkanlarını tebrik ziyaretlerini Yenişehir ve Bağlar ile tamamladı.

DTSO'dan Belediye Eş Başkanlarına Tebrik Ziyareti
 Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (Dtso) merkez ilçe belediye eş başkanlarını tebrik ziyaretlerini Yenişehir ve Bağlar Belediye Eşbaşkanlarını ziyaret ederek tamamladı.
İlk olarak Yenişehir Belediyesi'ni ziyaret eden Dtso Başkanı Ahmet Sayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, burada Yenişehir Belediye Eş Başkanı Ülkü Baytaş'a tebriklerini ileterek oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını belirttiler.

SAYAR: GÖREVE HAZIRIZ

Yerel yönetimlerin tüm çalışmalarında kendilerine düşen görevlere hazır olduklarını belirten Dtso Başkanı Sayar, "İnsanlarımıza hizmetin en kalitelisini götürmek gibi bir sorumluluğumuz var. Yenişehir, oldukça geniş ve sorumluluğu ağır ilçelerimizden biri inanıyoruz ki, bu yeni dönemde de hizmet kalitesi artarak devam edecektir" dedi.

"KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZI HAREKETLENDİREREK EKONOMİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Yenişehir sınırları içerisinde yer alan stadyum konusuna da değinen Sayar, kendilerinin de uygulanmaya çalışılan bu imar planına tepkilerini dile getirdiklerini ve bu stadyum alanının alışveriş merkezi değil sosyal alan olması noktasında fikirlerini dile getirdiklerini ve bu konuda belediyenin yanında olduklarını belirtti. Belediyelerin bu yeni dönemde asli işlerini yapma fırsatına sahip olduklarını da belirten Sayar, "Kaynaklarımızın veya insan gücümüzün yetersizliğinden değil, burası bilinçli olarak geri bıraktırılmıştır. Kendi öz kaynaklarımızı hareketlendirerek ekonomimizi güçlendireceğiz. Ekonomisi güçlenen kentin, belediyesi de aldığı paylarla daha güçlü olur" dedi.
Yenişehir Belediye Eş Başkanı Ülkü Baytaş ise, uygulamak istedikleri yeni model hakkında bilgiler vererek, "Görevimiz zordur, ancak biz yirmi yıllık bir deneyimle bu görevlerin üstesinden geleceğiz" dedi.

BAĞLAR BELEDİYESİ DE ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra Bağlar Belediyesi'ne geçen Dtso heyeti burada Bağlar Belediye Eş Başkanı Eşref Güler ile görüşerek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Dtso Başkanı Sayar, belli bir gelirin altında insanların yoğun yaşadığı Bağlar ilçesinin birçok ilden büyük bir ilçe olduğunu ve yapılaşma yetersizliklerinden kaynaklı olarak da burayı yönetmenin sorumluluğunun yüksek olduğunu; ancak yeni dönemde de belediyenin halka hizmeti ilerleteceğine inandıklarını dile getirdi. Sayar, kendilerinin de insanlara hizmet etmek üzere belediyelerle dayanışma içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Hep birlikte, amacın bu halka hizmet olduğunu söyleyen Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler ise, Dtso gibi sivil toplum kuruluşlarının da yanlarında olmasını önemsediklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER